recent project  

 
 

Anders denken volgens Green

Green Real Estate ambieert een stevige band met haar partners. Ze kijken in het boekje van de ontwikkelaar, de bouwer, de huurder en de belegger. Daarmee is ze in toenemende mate regisseur van de hele levenscyclus van een vastgoedproject. De nieuw te varen koers wordt samengevat door de term ‘De kracht van anders denken’.

Om deze nieuwe lijn door te voeren in een nieuwe website, hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan een complete online identiteit en een uitgebreide aanbodmodule. Onze keuze om alle overbodige details overboord te gooien en het nieuwe merk op een heldere, eenvoudige wijze te presenteren, raakte de juiste snaar bij de mensen van Green.

Bekijk het resultaat


projecten
afbeelding

De Heerenkade: thuis in Lopik!

De Heerenkade is een mooi nieuw complex met winkels en appartementen, dat momenteel verrijst in het centrum van Lopik.
Ter promotie ontwierpen we een scala aan drukwerkuitingen.

Bekijk De Heerenkade
afbeelding

Topkwaliteit Hollandse kaas!

Bij HKC koop je kaas nog vers van ‘t mes, krijg je gegarandeerd topkwaliteit en wordt je geholpen door een vakspecialist met liefde voor zijn producten en mag je natuurlijk altijd even proeven!

Bekijk Holland Kaascentrum
afbeelding

De smaak van de Tastemakers

De Tastemakers bestaan niet sinds 1800-nog-wat, stoelen niet op zoveel jaar ervaring, oude ambachten of een innovatieve voorouder. Wat belangrijker is: ze hebben vooral een erg goede smaak!

Bekijk Tastemakers
afbeelding

Toonaangevende speler in textielbeheer

Weleens in een ziekenhuisbed gelegen? Grote kans dan dat de lakens waar u tussen sliep afkomstig waren van CleanLeaseFortex, dé specialist in integraal textielbeheer.

Bekijk CleanLeaseFortex
afbeelding

Grootste potorchideeënkwekerij ter wereld!

SO natural is met de teelt van bijna 10 miljoen orchideeën de grootste potorchideeënkwekerij ter wereld. Een prachtig familiebedrijf met locaties in Moerkapelle en Bleiswijk.

Bekijk So Natural
afbeelding

Caffetteria Italiana con passione da Abbruzzo!

Goede Italiaanse koffie is in Nederland helaas een uitzondering. Totdat Espresso Passion Shop haar deuren opende, waar iedereen kan genieten van koffie en culinaire specialiteiten uit Abruzzo.

Bekijk Abruzzo Passion Webshop
afbeelding

Hét nieuwe gezicht van Leiden

Level is een eigentijdse plek met allure, waar paden elkaar kruisen en waar je mensen kunt ontmoeten. Het gebouw wordt een uniek tref- en schakelpunt waar veel voorzieningen samenkomen.

Bekijk Level
afbeelding

Bogro BV in een nieuw jasje

Tijden zijn letterlijk en figuurlijk veranderd voor de installateur. Bogro BV gaat op eigen voet verder en is om die reden door ons in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast werken ze nu van 8-8.

Bekijk Bogro BV
afbeelding

Conver vormt het landschap

Om bijv. de veiligheid langs onze wegen te waarborgen is menselijk ingrijpen in de natuur noodzakelijk. Conver bouwt amphibieën, vaar- en voertuigen om de natuur te onderhouden.

Bekijk Conver
afbeelding

Alles wat je moet weten over orchideeën!

De dames van Orchids and SO hebben een passie voor bloemen en runnen de winkel van SO natural. Via een online platform kunnen ze hun fans voorzien van workshops, arrangementen en tips & tricks!

Bekijk Orchids & So
afbeelding

De hosting provider van GrafiCom

Zie als nieuwe speler in de markt van hosting en cloudoplossingen maar eens op te vallen. De zoekterm 'Hosting' levert bij Google al 1.180.000.000 resultaten op! Onmogelijk? Wij dachten van niet.

Bekijk Hostlinq
zie meer zie meer