Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Content abonnement


Voor veel ondernemers kost het maken van content veel tijd en energie. We zien vaak dat de wil er wel is, maar het simpelweg niet lukt. Dit kan zijn omdat je het te druk hebt met je eigen werkzaamheden en/of het schrijven van teksten niet bij je past. Toch is het belangrijk om zichtbaar te zijn én nog veel belangrijker, om zichtbaar te blijven. Het is van belang om de connectie aan te gaan met jouw doelgroep. Hen te bereiken via de juiste middelen, via de juiste kanalen en met de juiste tone of voice. Wist je dat wij maandelijks de content voor diverse bedrijven verzorgen? We schrijven, posten, beheren en coördineren alle content, zodat jij je bezig kunt houden met hetgeen waar jij goed in bent.

Contentmarketing goed geregeld
Met een content abonnement van Fourdesign heb jij jouw contentmarketing gewoon goed geregeld, elke maand weer! Maandelijks worden er nieuwsberichten geschreven, posts op social media geplaatst en nieuwsbrieven verstuurd. En dit allemaal volgens een vaste contentstrategie.

Hoe werkt het?
Stap 1: contentstrategie
We starten met het bespreken wat voor jou en jouw bedrijf belangrijk is. Wie is je doelgroep, wat is de gewenste tone of voice, welke doelstellingen wil je behalen etc.? De output hiervan is de contentstrategie.

Stap 2: contentkalender
Vervolgens werken we zoveel mogelijk publicaties alvast uit in een contentkalender. Concreet is dit een planning waarin vermeld staat welke berichten we gaan publiceren én wanneer. Zodra de contentplanning akkoord is starten wij met de contentproductie voor die maand.

Stap 3: maandelijks overleg
Iedere maand hebben we een overlegmoment en bespreken we eventuele actiepunten. We spreken met jou door welke input we nodig hebben voor de nieuwe berichten. Mocht het wenselijk zijn dat we bijvoorbeeld een collega of klant van jou interviewen dan spreken we hier een dag en tijdstip voor af.

Stap 4: contentproductie en publicatie
Wij zorgen voor de juiste content. Na akkoord publiceren wij het bericht op social media of versturen de nieuwsbrief naar jouw relaties. Meten is weten en dus brengen we ieder kwartaal de resultaten van jouw contentpublicaties in kaart.

Heeft dit artikel je interesse getrokken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw content te laten verzorgen door Fourdesign? Neem contact met ons op en we vertellen je graag hoe wij jou kunnen helpen.

Lees voor meer inspiratie ook:

Maandag 21 December 2020 Terugblik 2020
Bekijk bericht
Maandag 7 December 2020 Nieuwe identiteit voor Van Wijngaarden Groothandel
Bekijk bericht