Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Terugblik 2020


We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van 2020 en dat voelt heel onwerkelijk. Het lijkt of de wereld heeft stil gestaan, maar de tijd ons in heeft gehaald. We beleefden met elkaar een eerste lockdown en ondertussen bevinden we ons midden in de tweede lockdown. We voelen ons kwetsbaar en het virus heeft een grote impact op het dagelijkse leven. Gelukkig is er meer dan dit virus. Wij blikken terug op 2020, lees je mee?

2020 was een jaar waarin alles anders is. Het jaar van handen desinfecteren, 1.5 meter afstand tot elkaar, mondkapjes, thuiswerken en online meetings. Ook wij werken veel vanuit huis, vergaderen via Microsoft Teams en missen het fijne directe contact met relaties.

Handen in één
Het was een jaar waarin sommige van onze relaties hun deuren moesten sluiten. Een jaar waarin wij ons steentje extra probeerde bij te dragen om deze relaties te helpen het hoofd boven water te houden. We hebben diverse webshops en bestelsystemen ontwikkeld zoals treesvoorthuis.nl, de bestelsite van tweesterren restaurant De Treeswijkhoeve.

Groei
We zijn heel erg dankbaar voor de continue stroom aan projecten van klanten uit verschillende sectoren. Van MKB, maakindustrie, zorg tot bouw. Ondanks dat het niet altijd makkelijk was, hebben we bij Fourdesign ook in 2020 een mooie progressie gemaakt. Zo is ons team uitgebreid met Anja als relatiemanager, Laura in de rol van content marketeer en Birgit als grafisch vormgever. Voor diverse vacatures o.a. grafisch vormgever (24-40 uur) zoeken we nog kandidaten die ons team komen versterken. Bekijk hier onze vacatures.

Innovatie
Techniek staat niet stil en ontwikkelt zich razendsnel. Afgelopen jaar zijn we daarom een intern ontwikkeltraject gestart voor websites 2.0. Ons doel hiervan is om een nieuw Content Management Systeem te implementeren, interne processen tussen de afdelingen te optimaliseren en websites te kunnen realiseren die nóg gebruiksvriendelijker zijn, nóg visueler en nóg sneller laden. In 2021 hopen we je hier meer over te vertellen.

Vastgoedhelden
Op de achtergrond waren we er al een tijdje mee bezig... Fourdesign heeft in 2020 een zusje gekregen. Vastgoedhelden is het zusterbedrijf van Fourdesign. Waar Fourdesign zich volledig focust op corporate communicatie, richt Vastgoedhelden zich op vastgoedcommunicatie. Het afgelopen jaar hebben we al diverse mooie vastgoedprojecten mogen verzorgen in o.a. Vught, Alblasserdam, Dordrecht, Herkingen, Rotterdam, Woerden, Zoetermeer en Alphen aan den Rijn.

Positief het nieuwe jaar tegemoet
Ook in 2021 zullen we nog te maken hebben met de gevolgen van de coronacrisis. Het is een spannende periode voor velen, zo ook voor ons. Met een frisse, positieve blik kijken we vooruit naar nieuwe kansen, ontwikkelingen en de verdere groei van Fourdesign en Vastgoedhelden.

Voor nu wensen we jullie prettige feestdagen met degene die jullie lief zijn en een gezond nieuw jaar.

Lees voor meer inspiratie ook:

Maandag 7 December 2020 Nieuwe identiteit voor Van Wijngaarden Groothandel
Bekijk bericht
Maandag 1 Maart 2021 SEO-teksten schrijven, hoe doe je dat?
Bekijk bericht