Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Anser

In het Anser prostaatnetwerk werken zeven ziekenhuizen in West-Nederland samen op het gebied van prostaatzorg. Binnen het netwerk delen de meest ervaren specialisten hun kennis en expertise ten behoeven van wetenschappelijk onderzoek, zodat zij kunnen werken volgens de nieuwste methoden en met de meest innovatieve technologieën. Met als doel om patiënten de meest optimale en volledige zorg te bieden van constatering tot operatie.

Partners in Anser

De zeven deelnemende ziekenhuizen die op dit moment partner zijn in Anser zijn: Maasstad ziekenhuis, Albert Schweitzer ziekenhuis, OLVG, Franciscus Gasthuis & Vlietland, Leids Universitair Medisch Centrum, Erasmus MC en het Haaglanden Medisch Centrum.

De huisstijl uitingen

Het idee om de naam Anser extra kracht bij te zetten door daadwerkelijk een anser te gebruiken als beeldmerk stond vast. De anser staat symbool voor teamverband en elkaar vooruit helpen. Voor ons de taak om de anser te illusteren en van deze illustratie een beeldmerk te creeëren. We hebben gekozen om de anser in vlucht te illustreren met een sterk silhouet. Hierdoor is de anser goed als vogel te herkennen.

Voor Anser hebben we een visual gecreëerd die op verschillende manieren toepast wordt. Zo is er een dynamische en herkenbare huisstijl tot stand gekomen.

Bezoek de website anserprostaatcentrum.nl, ga terug naar het cases overzicht of bekijk al onze diensten.