Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Art of Life

Voor alle orchideeën liefhebbers is er de website van Art of Life. De website is uitgegroeid tot hét platform voor alles op het gebied van orchideeën. Je vindt er informatie over de vele soorten, nieuwtjes, trends, tips en inspiratiebeelden. 

Het project

In nauwe samenwerking met FreshRetail ontwikkelden wij het platform orchidsinfo.eu. De vorige website, ook door ons gerealiseerd, was toe aan een moderne restyling met een nieuwe invulling. De voorheen statische website moest dynamischer worden en aantrekkelijker voor terugkerend bezoek. De nieuwe website heeft een blogachtige opzet gekregen waarbij er veel ruimte is voor beeld. Sociale media wordt actief uitgelezen en bezoekers kunnen gemakelijk blogs delen via hun eigen sociale media.

De website heeft een inspiratie gedeelte waarbij het mogelijk is om hoge resolutie beelden te downloaden voor eigen gebruik. Voor handelaren en bloemisten is er een apart 'vakhandel' gedeelte met specifieke informatie. De gehele website is beschikbaar in 6 talen waaronder Russisch en is volledig mobiel beschikbaar.

Resultaat

Orchidsinfo.eu groeide de afgelopen jaren uit tot hét belangrijkste orchideeën platform met 100.000 bezoekers per jaar en vele top 5 noteringen in Google.

Bezoek de website orchidsinfo.eu, ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.