Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Blokland Non Ferro

Een toonaangevende toeleverancier in de maritieme sector. Het familiebedrijf is gevestigd in Sliedrecht en levert haar producten wereldwijd.

Redesign logo

Blokland Non Ferro is al klant bij ons sinds de beginjaren van Fourdesign. Als ze ergens een ontwerp voor nodig hebben schakelen ze ons in. Na een aantal jaar hebben wij een redesign van het logo verzorgt.

Het logo is geheel opnieuw opgebouwd. Er is gekozen voor een moderner lettertype met veel gewichten. Zo is het mogelijk geworden om het lettertype door te voeren in de gehele huisstijl. De vierkante blokjes met de iconen erin, die verschillende expertises van Blokland Non Ferro weergeven, zijn opnieuw ontworpen. Er zijn nieuwe, minimalistischere iconen ontworpen die veel duidelijker overkomen als het logo klein wordt afgebeeld zoals bijvoorbeeld in de menubalk van de website en in het drukwerk. Vanwege de verschuivende focus van de afzetmarkt, van Nederland naar internationaal, hebben we subtiel de Nederlandse vlag verwerkt (Nederlandse bedrijven staan tenslotte hoog aangeschreven in deze sector). 

Huisstijl

Naast het logo hebben wij ook de huisstijl vernieuwd. In de huisstijl is veel aandacht voor de producten die geleverd worden. Zo komen een aantal producten terug op het wagenpark, in beursstands en zijn er voor alle producten flyers of brochures ontworpen. 

Up-to-date website

De website hebben wij in 2016 vernieuwd. Uiteraard is deze volledig mobiel beschikbaar en is er volop aandacht voor het presenteren van de producten. Bezoekers kunnen verder agenten raadplegen, brochures downloaden en zich aanmelden voor de mailing. De website is in twee talen beschikbaar, Nederlands en Engels.

Bezoek de website bloklandnonferro.nl, ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.