Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Dutch Tiny Houses 

Tiny Houses zijn helemaal hip en trending. Niet gek, want zeg nou zelf, het ziet er fantastisch uit én de toepassingen zijn eindeloos.

De vrienden Andreas en Jan droomden van het bouwen van unieke Tiny Houses. Twee enthousiaste vakmannen met de missie om de mooiste tiny houses van Nederland te gaan maken. Twee echte doeners, die het liefst heel de dag met hun handen bezig zijn. Voor het ‘denken’ schakelden ze ons in. Want, hoe zet je het merk nu ‘echt’ onderscheidend in de markt?

Merkidentiteit

Het logo is opgebouwd uit één van de meest gebruikte vormen van een woning. Deze vorm hebben we verticaal gepositioneerd, waardoor er een label ontstaat. Het woordmerk is onderscheidend met gaps in het font wat aansluit bij het eigenwijze karakter van het wonen in een tiny house. De tiny houses worden zoveel mogelijk gerealiseerd met duurzame materialen én hebben een minimale footprint voor haar omgeving, vandaar de keuze voor sprekende groene kleuren.

Enjoy life the tiny way

Drager in de communicatie is de merkbelofte 'Enjoy life the tiny way'. Er zijn natuurlijk meer aanbieders van tiny houses, maar wat Dutch Tiny Houses écht onderscheidt is dat ze unieke, op maat gemaakte tiny houses willen realiseren, die de bewoners passen als een favoriete jas. Een tiny house waar je optimaal kan genieten van de onderscheidende woonomgeving en levensstijl! Enjoy life the tiny way!

Meer weten? Bezoek dutchtinyhouses.nl, bekijk meer cases, bekijk onze diensten of neem contact met ons op.