Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Familie Nijland

Familie Nijland is een ondernemende boerenfamilie in Deurningen. Met het hele gezin werken ze op de boerderij en maken ze de heerlijkste kruidenkazen. Je vindt het assortiment van Familie Nijland exclusief op de kaasafdelingen van de Albert Heijn. 

Vormgeving van de website

Op basis van de al aanwezige identiteit, ontworpen door Caro Grafisch Ontwerp, hebben wij de website vormgegeven. Belangrijk uitgangspunt hierin was het bewaken van de merkuitstraling en dat de website anders dan anders moest zijn. Een leuke uitdaging voor onze ontwerpers. We hebben veel beeldelementen verwerkt in het ontwerp en de getekende stijl doorgevoerd in kaders en stroken.

Aantrekkelijke site voor de consument

De website is helemaal gericht op de consument. Je kan lekkere recepten bekijken, alles te weten komen over hoe de kazen gemaakt worden of op de hoogte blijven van leuke 'tips en weetjes'. Regelmatig zijn er ook on pack promoties waarmee je kans maakt op prijzen als een overnachting, een high tea op de boerderij of een design fiets. Deelnemen aan de acties kan via de speciale actiepagina op de website.

Ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.