Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Holland Kaascentrum

Een unieke franchise marktformule waar vele kaashandelaren bij zijn aangesloten. Je komt Holland Kaascentrum op vele (week)markten in Nederland tegen. Met een groot assortiment Hollandse kaas en diverse buitenlandse specialiteiten spelen zij in op de wensen van de klant.

De klantvraag

De ondernemers van Holland Kaascentrum zijn te vinden in 180 plaatsen in Nederland. Als grote marktformule was het de wens om online beter vindbaar te worden in de plaatsen waar de ondernemers op de markt staan. Na een uitgebreid (zoekwoord)onderzoek is een traject gestart om voor elk zoekwoord een landingspagina aan te maken. In totaal zijn er 180 landingspagina’s gecreëerd en voorzien van unieke content.

Resultaat

De online zichtbaarheid van Holland Kaascentrum is sterk verbeterd. Van de 180 landingspagina’s zijn er 36 top 1 posities behaald, 140 top 5 posities en 174 top 10 posities. Een resultaat waar we terecht trots op zijn. Benieuwd hoe wij de vindbaarheid van jouw website ook kunnen verbeteren? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bezoek de website hollandkaascentrum.nl, ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.