Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Meet Ede

Ede staat bekend als studentenstad. Voor studenten, maar zeker ook voor jonge stellen en alleenstaanden, is het vinden van een woonruimte lastig. In 2015 is daar verandering in gekomen met Meet Ede.

Strategie en concept

Meet Ede is een uniek project middenin het centrum van Ede. Je loopt zo de deur uit om een drankje te gaan doen op één van de vele terrassen. Je boodschappen haal je in de Albert Heijn op de begane grond en met je vrienden relax je in de toffe binnentuin. In de strategie en het concept wat wij voor dit mooie project hebben bedacht staat 'Meet' centraal. #Meet new friends, #Meet me upstairs, #Meet for coffee en ga zo maar door. Ons idee hierachter is dat Meet Ede niet een eenmalige projectnaam is voor het gebouw, maar dat het gebouw gaat leven en haar bewoners een community vormen met elkaar.

Sprekende huisstijl

De opvallende huisstijl is een begrip geworden in Ede. Tijdens de promotiecampagne is Ede en omgeving overspoeld met #Meet ... en na oplevering van het gebouw is het concept doorgevoerd in o.a. de signing (in- en exterieur) van het gebouw.

Inzet van online media

De doelgroep voor dit project waren voornamelijk young professionals of jonge koppels die wilden gaan samenwonen. Door de slimme inzet van Facebook en Adwords hebben we gericht de doelgroep bereikt. De uitgebreide website bevatte alle informatie over de diverse type woningen, prijzen, omgeving en gaf bezoekers de mogelijkheid om zich direct online in te schrijven op het appartement van hun voorkeur. Het slimme backend systeem zorgde er daarnaast voor dat de makelaar en de belegger wekelijks een actuele lijst met inschrijvingen geautomatiseerd in hun mailbox ontvingen.

Bezoek de website meetede.nl, ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.