Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Parkpas

De Parkpas is een uniek initatief van ParqGreen Reeuwijkse Plassen en Landal De Reeuwijkse Plassen. Gasten van het park genieten op vertoon van de Parkpas van leuke acties en kortingen bij aangesloten partners. Partners profiteren op hun beurt van de ruim 135.000 gastenovernachtingen op jaarbasis die er op uit willen gaan in de omgeving.

Het concept

Gasten met een Parkpas kunnen op een leuke manier de prachtige omgeving van Reeuwijk ontdekken. Ze krijgen kortingen bij restaurants, winkels, workshops, actieve uitjes zoals kanoën en boottochten of op de entree van musea en theaters. Gasten kunnen de acties bekijken op de website van de Parkpas. Ze filteren gemakkelijk op de gewenste categorie en afstand van het park. Via de slimme koppeling worden acties in de buurt getoond. Zo combineren de gasten hun bezoek aan een museum gemakkelijk met een lunch bij een aangesloten restaurant in de buurt.

Wij verzorgden de strategie, het concept en de vormgeving van alle uitingen. Uiteraard lanceerden wij ook de website en ter promotie zijn er diverse uitingen geleverd zoals flyers en banners.

Bezoek de website parkpas.nl, ga terug naar het cases overzicht of bekijk al onze diensten.