Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

ParqGreen Reeuwijkse Plassen

De Reeuwijkse Plassen staat bij velen bekend om de surfspot en de prachtige natuur. Waar vroeger een camping stond wordt nu ParqGreen ontwikkeld. Een prachtig Landal GreenParks recreatiepark met 271 waterlodges, -woningen en -villa's. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten in het Groene Hart.

Fase 1 opgeleverd

De eerste fase, bestaande uit 132 woningen en het voorzieningengebouw, is in december 2016 opgeleverd. Deze fase is al prachtig geworden en geeft een goede indruk van hoe het gehele park eruit zal komen te zien. De vele voorzieningen zorgen ervoor dat het hele gezin kan genieten van de vakantie. Én hoe fantastisch is het dat je vanaf je eigen aanlegsteiger zo met een sloep de Reeuwijkse Plassen op kunt varen? Fase II zal in 2017 in verkoop gaan.

Een complete aanpak

Wij verzorgen alle uitingen van ParqGreen. Denk aan de vormgeving van brochures, het ontwerpen van advertenties in landelijke media als Telegraaf, NRC en AD en alle actiematige uitingen zoals uitnodigingen, projectdocumentatie en mailings.

Innovatieve website

In nauwe samenwerking met DLVS, verantwoordelijk voor concept en foto- en videografie, en het projectteam hebben wij het online platform parqgreen.nl gelanceerd. Een responsive vastgoedwebsite met veel beleving en sfeer door de vele beelden en diverse films. Door het slim inzetten van een SEA campagne (Google Adwords) zorgen wij voor voldoende bezoekers op zowel de website en op locatie tijdens de verkoopweekenden!

Bezoek de website parqgreen.nl, ga terug naar het cases overzicht of bekijk al onze diensten.