Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Verolme® Special Equipment

Verolme® is wereldleider in de productie van hoogwaardige procesapparatuur. Ze ontwikkelen state-of-art warmtewisselaars, drukvaten en reactoren op het gebied van hoge temperatuur, druk en corrosieweerstand.

Logo restyling

Verolme®, opgericht in 1946 door Cornelis Verolme, is getransformeerd tot wereldleider in procesapparatuur. Diverse overnames resulteerden in de vraag om het logo (beeld- en woordmerk) ook beschikbaar te maken voor deze bedrijven. Na onderzoek, hebben wij een complete logo restyling geadviseerd, zodat de visuele identiteit beter aansluit bij de merkpositionering van Verolme®.

Voor
Na

Nieuw beeldmerk

Het Verolme® beeldmerk hebben we geüpdatet, zonder de herkenbaarheid te verliezen. We hebben het beeldmerk voorzien van meer ruimte in het midden, waardoor het beeldmerk ook op klein formaat goed zichtbaar blijft. Verder hebben we alle elementen, waaruit het beeldmerk is opgebouwd, exact dezelfde vorm gegeven en zijn alle lijnen in dezelfde dikte uitgevoerd. Tenslotte hebben we alle hoeken eenduidig afgerond. Het resultaat? Een sterk beeldmerk wat 100% klopt.

 Oud en nieuw beeldmerk over elkaar ter vergelijking
Verduidelijking zichtbaarheid op klein formaat

Intenser kleurenpallet

Verolme® is een sterke Internationale speler, trots op haar Nederlandse roots. Wij hebben dan ook een krachtig kleurenpallet opgesteld wat hierbij aansluit. Fel oranje in combinatie met diep zwart. Twee krachtige kleuren die elkaar versterken en het merk Verolme® krachtig doen overkomen.

Voor
Na

Huisstijl

De visuele identiteit van Verolme® is zichtbaar geworden in de corporate brochure en diverse andere huisstijl items. Een kleurrijke visuele identiteit door de toepassing van veel beeldmateriaal in combinatie met het krachtige kleurenpallet.

Meer weten? Bekijk meer cases, bekijk onze diensten of neem contact met ons op.