Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Waar is mijn knuffel?

Dagelijks vinden medewerkers van CleanLease knuffels tussen de vuile was afkomstig van ziekenhuizen, vakantieparken en hotels. Voor kinderen kan een knuffel heel belangrijk zijn. Daarom werden wij in opdracht van CleanLease gevraagd om een concept te bedenken om de knuffels te hereningen met de kleine eigenaren. 

Het concept

De basis voor het concept is het verhaal van 'meneer beer' die op een dag niet naast zijn vriendje Tim wakker wordt, maar in een uitgestrekt landschap van witte lakens. Meneer beer maakt allerlei avonturen mee, wordt verliefd op mevrouw muis én herenigd met zijn vriendje Tim. Het verhaal van meneer beer vertelt op een eenvoudige wijze hoe het proces verloopt vanaf het moment dat de knuffel gevonden wordt tot aan de hereniging. Daarnaast is het vooral ook een leuk verhaal wat ouders aan hun kinderen voor kunnen lezen.

Wij verzorgden de strategie, het concept, de storytelling en tekenden met potlood alle bijbehorende afbeeldingen. Uiteraard lanceerden wij ook de website en ter promotie zijn er diverse posters en flyers verspreidt op de kinderafdelingen van ziekenhuizen.

Het resultaat

Dankzij de website zijn er al vele knuffels herenigd met hun vriendjes. Zelfs tot in het buitenland aan toe! Daarnaast is het concept ook nog eens heel positief ontvangen door relaties van CleanLease en één van de belangrijke unique selling points geworden van de organisatie.

Ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.