Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

WM Makelaardij & Taxaties

Wendy Maas is in 2009 haar eigen makelaars- en taxatiekantoor begonnen na vele jaren ervaring in de vastgoedsector. Door haar enthousiaste insteek en opvallende huisstijl is ze geen onbekende naam meer in de wijde omgeving van Hellevoetsluis.

Persoonlijk en betrokken

Uit diverse brainstormsessies kwam vooral naar voren dat Wendy zelf het verschil maakt door haar aanpak en haar enthousiasme voor het vak. Wij wilden dan ook een identiteit creëeren die haar past als een jas. We bedachten een fris kleurenpallet van blauwe, paarse en roze kleuren en ontworpen een tof beeldmerk waar de letters WM goed in naar vormen komen. In de huisstijl heeft het beeldmerk een prominente rol gekregen. Zo is het beeldmerk uitgestanst uit de voorzijde van de documentatiemappen en komt het beeldmerk opvallend naar voren in de signing (makelaars- en verkoopborden).

Iconen

We bedachten en ontworpen een hele reeks custom iconen. De iconen komen terug in de diverse uitingen en zijn bedoeld om de diensten en processen van WM Makelaardij & Taxaties te verduidelijken.

Website met Funda integratie

Belangrijk onderdeel van de website is het woningaanbod. Wij hebben een koppeling gerealiseerd met Funda waardoor het woningaanbod automatisch wordt bijgewerkt op de website. In het woningaanbod kan gefilterd worden op diverse waardes en middels vaandeltjes worden status updates zoals verkocht o.v.b. visueel gemaakt.

Bezoek de website wmmakelaardij.nl, ga terug naar de cases of bekijk al onze diensten.