Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Actiewebsite

Soms wil je net iets meer aandacht geven aan de lancering van een nieuw product of dienst, een jubileum van je organisatie of een event. Dit past vaak minder goed op je corporate website. Een speciale actiewebsite, ofwel landingspagina, is dan de oplossing.

Een actiewebsite is een website die bestaat uit een beperkt aantal pagina’s die helemaal gericht zijn op het specifieke onderwerp. Kenmerkend voor een actiewebsite is een creatief ontwerp en de hoge mate van interactie.

Wij denken met je mee door te bepalen wie je doelgroep is, hoe je jouw actie het beste kan presenteren en hoe je wilt dat de conversie plaatsvindt op de website. Ook bepalen we met elkaar doelstellingen waar de actiewebsite aan moet voldoen.

Een belangrijk aspect bij een actiewebsite is de promotie van de website. Hoe breng je de website onder de aandacht bij jouw doelgroep? Verstuur je een mailing onder jouw relaties, kies je ervoor om een flyer te verspreiden in een bepaalde regio, promoot je het via social media kanalen of wil je bezoek genereren via zoekmachines? Wij kunnen het complete traject voor je verzorgen van concept, tot realisatie van de actiewebsite en de promotie.

Meer weten over onze diensten? Ga terug naar de pagina communicatie of bekijk al onze diensten.