Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Webdesign

Een goed vormgegeven website is aantrekkelijk voor bezoekers én een belangrijk visitekaartje voor jouw organisatie.

Wij denken met je mee door het bepalen van de doelgroep, hoe je jouw producten of diensten het beste kan presenteren en hoe je wilt dat de conversie plaatsvindt op de website. Is dit helder, dan starten we met de vormgeving van de website en houden rekening met de schaalbaarheid van de website, een duidelijke navigatie, goede indeling en gebruiksvriendelijkheid. Bij webdesign gaat het om veel meer dan het tekenen van een mooi plaatje.

Vernieuwend
De technologie staat niet stil en ontwikkelt zich in een snel tempo. Wat drie jaar geleden nog toonaangevend en vernieuwend was, kan nu gezien worden als gedateerd. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en dagen onszelf uit om continu voorop te blijven lopen.

Mobiele apparaten
De manier waarop websites bekeken worden is sterk veranderd. Tegenwoordig bezoekt ruim 50% jouw website met een mobiel apparaat zoals tablet of mobiel. Wij ontwikkelen websites responsive. Dit houdt in dat je website zich vloeiend aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker jouw website bezoekt. Zo zorgen we ervoor dat je op alle apparaten dezelfde inhoud te zien krijgt, alleen anders weergegeven, zodat het ook op kleine schermen makkelijk navigeren en lezen is.

Tip: bekijk onze website maar eens op je mobiel, tablet of computer.

Benieuwd naar onze referenties?

Bekijk hieronder enkele cases.

Website case
Familie Nijland
Familie Nijland
Identiteit en website case
De Limonadefabriek
De Limonadefabriek
Website case
Beemster van 't mes
Beemster van 't mes
SEO case
Orchidsinfo
Orchidsinfo

Meer weten over onze diensten? Ga terug naar de pagina creatie of bekijk al onze diensten.