Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Optimalisatie

Wil je meer halen uit je website? Wij denken graag met je mee hoe je de website in kan zetten als een krachtig marketinginstrument.

Denk aan het verbeteren van de posities in de zoekmachines en het verhogen van conversies als brochure aanvragen en reacties via de website. Wij zorgen voor je online succes.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Zoekmachine optimalisatie is erop gericht je website beter te laten scoren in de zoekmachines. Zeker op het gebied van content is er veel winst te behalen. Wij starten door te bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en checken of dit ook relevante zoekwoorden zijn voor jou. Hierna voeren we een nulmeting uit om te bepalen wat de huidige posities zijn op deze zoekwoorden. Deze meting blijven we uitvoeren op maandelijkse basis of per kwartaal om zo het proces te blijven monitoren en bij te sturen waar nodig. Naast goede content zijn er nog veel meer factoren die Google meeneemt om de positie van jouw website te bepalen. Denk aan zoekwoord-vriendelijke URL’s, toepassing van nieuwe technieken, responsive webdesign, juist gebruik van meta-gegevens en interne en externe links. Wil je meer online succes behalen, neem dan eens contact met ons op en laat een adviesrapport opstellen.

Adverteren in Google (Google Ads)
Met adverteren in Google bereik je snel goede posities. Zeker voor actiewebsites of een crossmediale campagne is dit een goed middel om snel relevante bezoekers te genereren. De advertenties worden boven de organische resultaten getoond en je betaalt alleen voor bezoekers die klikken op jouw advertentie. We kunnen een dagbudget instellen en bepalen op welke tijden van de dag de advertenties getoond worden. Ook voor adverteren in Google geldt dat het belangrijk is om te starten met een zoekwoorden-analyse.

Benieuwd naar de resultaten die wij behaald hebben met Google Ads? Neem dan vrijblijvend contact op.

Benieuwd naar onze referenties?

Bekijk hieronder enkele cases.

SEO case
Orchidsinfo
Orchidsinfo
SEO case
Holland Kaascentrum
Holland Kaascentrum

Meer weten over onze diensten? Ga terug naar de pagina digitaal of bekijk al onze diensten.