Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Support, hosting en e-mail

Als je website eenmaal is opgeleverd, dan is goede ondersteuning belangrijk. Wij staan voor je klaar en bieden je ondersteuning op basis van een support & onderhoud contract.

We onderhouden de websoftware, lossen incidentele storingen op en zorgen ervoor dat we de downtime van je website zoveel mogelijk beperken. Wel zo’n fijne gedachte.

Om goede ondersteuning te kunnen bieden wordt de hosting van jouw website bij voorkeur verzorgd op onze webservers. Wij beschikken over een hoogwaardig netwerk en kunnen snelle ondersteuning bieden en een goede service. We bieden een goede bereikbaarheid en een hoge uptime.

E-mail
Naast het hosten van je website bieden we ook diverse mogelijkheden voor jouw e-mail. Als onderdeel van het hostingpakket kunnen we POP of IMAP e-mailaccounts aanbieden of aanvullend een Exchange e-mailaccount. Met een Exchange e-mailaccount beschik je op al je apparaten over je e-mail en kun je overal ter wereld inloggen. Wil je overstappen naar Exchange e-mail dan kunnen wij je ondersteunen door de migratie uit te laten voeren door één van onze partners. Mocht je nog geen domeinnaam hebben dan kunnen wij deze voor je registreren en adviseren we je over de te kiezen extensie.

Meer weten over onze diensten? Ga terug naar de pagina digitaal of bekijk al onze diensten.