Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Website

Bij het opzetten van een website is het belangrijk om eerst goed na te denken wat je wilt bereiken.

Wij denken met je mee door het bepalen van de doelgroep, hoe je jouw producten of diensten het beste kan presenteren en hoe je wilt dat de interactie plaatsvindt op de website. Ook bepalen we met elkaar doelstellingen waar de nieuwe website aan moet voldoen. Wij werken in een multidisciplinair team samen aan het project en combineren de input van strategen, grafisch ontwerpers en developers.

Responsive website
De manier waarop websites bekeken worden is sterk veranderd. Tegenwoordig bezoekt ruim 50% jouw website met een mobiel apparaat zoals tablet of mobiel. Wij ontwikkelen websites standaard responsive. Dit houdt in dat je website zich vloeiend aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker jouw website bezoekt. Zo zorgen we ervoor dat je op alle apparaten dezelfde inhoud te zien krijgt, alleen anders weergegeven, zodat het ook op kleine schermen makkelijk navigeren en lezen is.

Content
Een belangrijk onderdeel van je website is de content. Je wilt bezoekers overtuigen met sprankelende teksten en mooie beelden. Daarnaast zorgt een juiste opbouw van de tekst voor een hogere notering in zoekmachines en uiteindelijk meer bezoekers. Steeds belangrijker is dat je de juiste sfeer en beleving overbrengt op je website. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een goede corporate- of sfeerfilm. Wij werken hiervoor samen met professionals in videografie.

Vernieuwend
De technologie staat niet stil en ontwikkelt zich in een snel tempo. Wat drie jaar geleden nog toonaangevend en vernieuwend was, kan nu gezien worden als gedateerd. Onze developers ontwikkelen je website met behulp van het ‘Laravel Framework’. Dit framework wordt regelmatig geüpdatet waardoor de performance en beveiliging van je website verbetert. Wij blijven op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en dagen onszelf uit om continu voorop te blijven lopen.

Benieuwd naar onze referenties?

Bekijk hieronder enkele cases.

Vastgoed case
ParqGreen
ParqGreen
Identiteit en website case
De Limonadefabriek
De Limonadefabriek
SEO case
Orchidsinfo
Orchidsinfo
Vastgoed case
Enka Huis
Enka Huis

Meer weten over onze diensten? Ga terug naar de pagina digitaal of bekijk al onze diensten.