Volg ons Instagram, Linkedin Bel of mail 0184 413 428, hallo@fourdesign.nl

Over ons

Wij zijn, naast dat we heel enthousiast zijn, ook nog eens goed in ons vak. We ontwerpen identiteiten die staan als een huis, bedenken toffe concepten en ontwikkelen al ruim 10 jaar mooie websites. Sinds 2014 zijn we gevestigd in een prachtige monumentale kapel in Sliedrecht. Benieuwd? Kom gerust eens langs!Aanpak

Onze kapel is een inspirerende plek waar wij graag onze relaties ontvangen voor een goed gesprek over hun identiteit en communicatie. We hanteren een persoonlijke aanpak en beschikken over een gezonde dosis energie om oplossingen te bedenken voor jouw organisatie, product of merk. Fourdesign is in 2007 opgericht vanuit de drive om organisaties, vooral online, een gezicht te geven. Nu 10 jaar later, werken we vanuit een crossmediale aanpak en geloven we sterk in de inzet van meerdere communicatiemiddelen om doelstellingen te bereiken.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Bel, mail of kom langs. 

— Chris van Vianen

Team

Wij zijn een ambitieus en creatief team van strategen, grafisch ontwerpers en developers en werken als klein bureau voor toonaangevende organisaties en merken. We schakelen snel en hebben een breed netwerk met professionals die we in kunnen zetten waar nodig.
Chris van Vianen
Managing director
#strateeg #enthousiast #ondernemer #SEO #concept
Menno Tempelaar
Lead Developer
#innovatie #development #flexibel #eigenwijs #oplossing
Morris Tanamal
Lead Designer
#design #creatief #perfectionist #details #duizendpoot
Wouter van der Ham
Developer
#hardware #php #development #zelfstandig