Approach | Fourdesign

Our approach

Read

Creating inspiring brands

Wij geloven dat elk merk van betekenis kan zijn. Móét zijn. Want alleen dan ben je van betekenis voor je klanten en medewerkers, zowel nieuwe als bestaande. Waar sta je voor en wat wil je bereiken? We brengen waarheid en ambitie samen, houden je een spiegel voor en gaan schatgraven naar wat je uniek maakt. Jouw kracht, dat is waarmee we het verschil maken.

Focus

Een haast obsessieve focus op het laten groeien van onze klanten, van hun merk, dat is waar je ons aan herkent. ‘Kan niet’ kennen we niet: we denken in mogelijkheden en zien altijd kansen. Daarom trekken we graag op met inspirerende merken en merken die inspirerend willen worden. Niets geeft zoveel positieve energie als samen de wereld veranderen.

Expertises

How we turn stories into inspiring brands

Creating brands

De basis: jouw unieke kracht. Dat wat jou onderscheidt van alle anderen. Samen gaan we op zoek naar de kern, de identiteit van je organisatie, naar datgene wat jullie uniek maakt. Wij vertalen die kracht naar een inspirerend merkverhaal dat je doelgroep recht in het hart raakt. Zodat klanten zich aan je willen verbinden en mensen voor je willen werken.

Positionering

Merkstrategie

Contentstrategie

Naming

Building brands

Vervolgens geven we jouw merk handen en voeten. Of beter: een gezicht. Met kleur, vorm, typografie, tone of voice en een beeldstijl maken we je merk tastbaar en memorabel. De visuele identiteit die we zo ontwikkelen laat je doelgroep zien wie je bent en waar je voor staat. Hiermee zorgen we niet alleen voor herkenbaarheid, maar creëren we naamsbekendheid en vertrouwen.

Identity design

Print design

Creative concept

Digital branding

Promoting brands

Nu het fundament is gelegd, gaan we jouw verhaal uitdragen. Dat doen we met waardevolle content, op het juiste moment en via de juiste kanalen. Daar waar jouw doelgroep zich bevindt, of dat nu potentiële klanten zijn of medewerkers. Zo wordt jouw droompubliek zich niet alleen bewust van je merk, maar gaan ze van je houden.

Social content

Blogs en nieuwsbrieven

Contentplanning

Social media management

Marketing

Campagnes

Our work